Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil durum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın kesifı sıkıcaya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangına karşı güvende oturmak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların sevimli eminğini hazırlamak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil geçmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini ana hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın çısoy ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve dayalı strüktürnın güvenliğini sağlayan kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik yahut dairesel bir korunum süresince bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana iye yahut estetik merakların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki semtında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Bu nedenle yangın kaynaklı yaşama kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu perese yangın merdiveni imalatı midein müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca uygun olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül yangın kapısı kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page